Prinsheerlijk – 21, 22 & 23 juni 2019

  • Trieststraat 40 , 1880 Kapelle-op-den-Bos
  • 21, 22 & 23 Juni

Voor onze tweede Smaakhoeve van 2019 trekken we naar Kapelle-op-den-Bos. Bij Prinsheerlijk kan je terecht voor dagverse aardbeien. Paul Verhasselt en Christine De Prins, twee prille vijftigers en tuinders met hart en ziel, telen er zowel in de serre als in openlucht. In 2017 deden zij een gedeeltelijke omschakeling van “full-time” kropsla naar aardbeienteelt. De aardbeien hebben een prima smaak en sterk aroma. We weten dus meteen waar we van zullen genieten in het menu van deze Smaakhoeve!

Chef

Sam Verstuyf

Van uit de hand gelopen wijnhandel naar een restaurant waar je ongedwongen lekker kunt eten. Het is wijnbar August in het Pajottenland overkomen. De keuken wordt bevolkt door jonge twintigers met chef Sam Verstuyf aan het roer. Hij kiest voor eerlijke gerechten zonder eindeloze garnituren, waarbij het product in de belangstelling staat. De ingrediënten die hij gebruikt zijn steevast afkomstig van leveranciers uit de streek. Zijn culinair vakmanschap en zijn liefde voor lokale producten is de vakjury van Jong Keukengeweld ook niet ontgaan, chef Sam werd terecht genomineerd als nieuwe jonge topchef in 2018! Daarnaast behaalde hij ook een straffe 13 op 20 in de Gault&Millau gids!

Menu

We serveren je een driegangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

Aperitief met hapje
Voorgerecht

Gravad lax zalm - tomatenvariëteiten - basilicum - gazpacho van kropsla

Hoofdgerecht

Traag gegaarde varkensnek - bloedworst - witte asperge - gekonfijte aardappel

Dessert

Aardbei - granola - melkchocolade - vlierbloesem

Koffie of thee met lekkers uit de streek

€97 per persoon

  • Verwelkoming om 19u met aperitief en hapjes uit de streek
  • Een bedrijfsbezoek op de hoeve
  • Genieten van driegangendiner op een exclusieve locatie, mét aangepaste dranken (streekwijnen en -bieren, water, en kanklare streekkoffie)
  • Meet & Greet met de chef
  • 1 straffe streek boek ‘Jeroen De Pauw op sjok door een straffe streek’ t.w.v. 19,99 € (per inschrijving van 2 personen)
  • Een stijlvol dekentje
  • Een leuke goodiebag vol streken

Meer info? Contacteer ons